Retourneren

 

Mocht de bestelling onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u, mits het een gepersonaliseerd cadeau of product is, de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor dat het product onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking terug gestuurd wordt. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) terug.

Indien je een aankoop wilt retourneren dien je ons binnen 14 dagen via de mail op de hoogte te stellen. Je bent niet verplicht de reden van het retourneren te vermelden, wel zouden we dit graag weten zodat we er eventueel wat aan kunnen doen. 

Kopieer onderstaand formulier en mail dit ingevuld naar info@studiomicasa.nl. Daarna ontvangt u de instructies voor het terugsturen van het pakket.

 

Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: Studio Mi Casa, Varenmos 15, 3904JX Veenendaal, E-mail: manonvandekraats@gmail.com

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

 

-Besteld op (*) /Ontvangen op (*)

 

-Naam/Namen consument(en)

 

-Adres consument(en)

 

-Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

-Datum

 

(*) Doorstrepen wat niet van toepassing is

© 2017 - 2022 Studio Mi Casa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel